B2B

Op zoek naar meerdere tekentablets voor je bedrijf?
Informeer naar de mogelijkheden.

Als ondernemer wil je beschikken over de beste spullen, ook als het gaat om tekentablets. Maar je denkt ook aan je budget. MijnTekentablet.nl heeft voor bedrijven speciale pakketten en scherpe prijzen bij aankoop van meerdere items. Wil je grote investeringen vermijden? Overweeg dan een lease-oplossing. Of wil je liever kopen maar weet je niet wat de beste keus is voor jou? Wij denken graag met je mee en helpen je om een oplossing te vinden die bij jou past. Wij zorgen dat je snel en voor een scherpe prijs aan de slag kunt, zodat je creatief gas kunt geven!

Grotere bestellingen

Natuurlijk kun je bij MijnTekentablet.nl losse Wacom-Pen tablets, Pen displays en Pen computers kopen. Maar wij snappen dat je als bedrijf vaak grotere hoeveelheden nodig hebt. Natuurlijk voor de scherpste prijs. Wil je meer dan één Pen tablets, Pen displays of Pen computers bestellen? Neem dan altijd even contact met ons op. Wij kijken naar de scherpst mogelijke prijs, zodat je nog meer rendement uit je investering kunt halen.

Tekentablets: lease of -huur

MijnTekentablet.nl biedt ook de mogelijkheid om apparatuur te leasen. Dat kan een aantrekkelijke optie zijn als je niet in één keer een grote investering wilt of kunt doen. Of als je voor een kortere tijd een aantal (extra) tekentablets of extra pennen nodig hebt. Je betaalt dan een vast maandbedrag gedurende een afgesproken termijn. Bij financial lease is het mogelijk om aan het eind van de looptijd eigenaar van de apparatuur te worden. Je bent dan direct economisch eigenaar van de tekentablets, waardoor je ze ook op de bedrijfsbalans mag zetten. Aan het eind van de looptijd word je ook juridisch eigenaar. Wel zo makkelijk!

Advies van MijnTekentablet.nl

MijnTekentablet.nl heeft een groot assortiment aan tekentablets en toebehoren. Wij weten precies welke tekentablet en welke pen het beste zijn voor welke opdracht. Daarom adviseren wij particulieren, bedrijven en scholen over de aanschaf van hun tekentablets. Als expert op dit gebied geven we ook jou graag advies. Neem dus bij bestellingen voor jouw bedrijf altijd contact met ons op!