Oplossingen voor creatieve instellingen

Wil je graag dat de studenten op jouw school zich creatief helemaal kunnen ontwikkelen? Bij MijnTekentablet.nl hebben we tekentablet-oplossingen voor scholen in de creatieve sector en andere educatieve instellingen, zodat je studenten altijd de beste tools in handen hebben. Of het nu gaat om kopen, huren of leasen, er is altijd een oplossing die bij je past. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Creatieve opleidingen

Creativiteit speelt een belangrijke rol bij een opleiding tot grafisch vormgever of een andere kunstzinnige opleiding. Maar creativiteit komt pas echt tot bloei met het juiste gereedschap. Daarom is het belangrijk dat studenten in de creatieve sector de beste spullen leren kennen én leren gebruiken, of het nu gaat om een Wacom Pen tablet, Pen display of Pen computer. Welke tools hebben jouw studenten nodig?

Meer studenten

Studenten zitten meestal krap bij kas. Een school die een oplossing aanbiedt voor een tekentablet of pen zal dan ook aanlokkelijk voor ze zijn. Een tekentablet in bruikleen waarmee je direct kunt gaan ontwerpen! Dat wil toch elke student? Of een tekentablet met pen cadeau bij het begin van de opleiding. Hoe gaaf is dat? MijnTekentablet.nl denkt graag met je mee in het vinden van een oplossing die bij jouw educatieve instelling past, zodat jij je studenten het beste kunt geven. Een investering die zich terugbetaalt!

Grote en kleine pakketten

In overleg met MijnTekentablet.nl kun je makkelijk pakketten samenstellen. Of het nu gaat om een paar Wacom-tablets voor een kleine werkgroep of voor een groot aantal voor alle studenten, wij zullen altijd met je meedenken. Bij afname van meerdere tekentablets of pennen, gaan wij altijd voor de scherpste prijs. Wij laten je graag weten wat de beste optie is voor jouw educatieve instelling.

Koop of lease

Bij MijnTekentablet.nl kun je altijd tekentablets en toebehoren kopen. Maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om tekentablets, pennen en pencomputers van Wacom te leasen. Het voordeel van zo’n constructie is dat je niet een grote investering hoeft te doen om je studenten aan een goede tekentablet te helpen. Het is ook mogelijk om via lease je creatieve apparatuur te kopen, zodat je aan het eind van de looptijd economisch en juridisch eigenaar bent van je tablet.

Advies van MijnTekentablet.nl

MijnTekentablet.nl heeft een groot assortiment aan tekentablets en toebehoren. Wij weten welke tekentablet en pen nodig zijn voor welke opdracht. Daarom adviseren wij particulieren, bedrijven en scholen over de aanschaf van hun tekentablets. Als expert op dit gebied geven we ook jou graag advies! Neem vrijblijvend contact met ons op.