Over ons

Wij zijn Mijntekentablet.nl: dé webshop voor foto- en videobewerkers, designers en tekenaars die de volle potentie van hun creativiteit willen benutten. Behalve de beste producten voor de grafische wereld en gaming industry bieden wij de mogelijkheid tot lease en huur, professioneel advies en razendsnelle levering. Ontdek samen met Mijntekentablet.nl de kracht van jouw creativiteit. Wij geven jouw creativiteit de ruimte!

Kwaliteit, creativiteit en productiviteit

Het is onze overtuiging dat creativiteit alleen volledig tot bloei kan komen met de beste spullen. Wat is een grafisch vormgever of gamedesigner zonder goede design-tools? Alleen de beste apparatuur leidt tot onbegrensde creativiteit en de hoogste productiviteit. Mijntekentablet.nl biedt alle soorten designers en beeldbewerkers precies dát gereedschap wat ze nodig hebben om boven zichzelf uit te stijgen. Wij helpen jou en jouw bedrijf om te groeien in creativiteit en productiviteit.

 

Wacom-producten

In onze webshop hebben we innovatieve producten van Wacom, al jaren een autoriteit op het gebied van grafisch ontwerp en beeldbewerking. Voor elke creatieve branche heeft Wacom een perfecte oplossing: Pen Computers waarmee je altijd en overal je eigen ontwerpstudio bij je hebt; Pen Displays voor extreem gedetailleerde foto- en videobewerking en uitgebreide designopties; Pen Tablets voor het maken van verfijnde ontwerpen en voor fotobewerking. Het zijn onmisbare tools voor foto- en videobewerkers en designers in de grafische branche of de gaming industry.

 

Koop of lease: volledig ontzorgen

Wij snappen dat je als grafisch vormgever of als bedrijf meer aan je hoofd hebt dan nadenken over wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf of jouw situatie. Mijntekentablet.nl wil je daarom volledig ontzorgen. Wij hebben rechtstreeks contact met de distributeur van de producten in onze shop. De lijnen zijn dus kort en wij kunnen altijd een scherpe prijs bieden.
Daarnaast geven wij je ook de mogelijkheid om apparatuur te huren of te leasen. Op die manier krijg je een permanente of semi-permanente oplossing zonder hoge aanschafkosten. Wij denken graag met je mee en gaan voor volledige ontzorging! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Ontdek de kracht van creativiteit

Samen met onze klanten staan wij voor de kracht van creativiteit. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Het is onze mening dat professionals het best kunnen creëren als ze niet worden afgeleid door randzaken. Mijntekentablet.nl zorgt ervoor dat de volledige focus komt te liggen op het creatieve proces.

 

Snelle levering

Als ondernemer in de creatieve sector moet je snel kunnen schakelen. Dat betekent dat je je spullen zo snel mogelijk moet hebben. En natuurlijk wil je ook direct ergens terecht kunnen voor advies. Mijntekentablet.nl gaat voor snelle levering en snelle service. Als je vandaag iets bestelt, wordt je product dezelfde dag nog verstuurd. Zo kun je altijd zo snel mogelijk weer aan de slag!